top of page

Hello

mYdentification

Digitális névjegykártya

A gyors emberi kapcsolódások az üzleti sikereid alapját jelenthetik, lépj túl a papíralapú névjegykártya kötegeken, tervezd meg digitális névjegyedet és ébressz profi első benyomást partnereidben. 

IMG_4184.jpg

DIGITÁLIS NÉVJEGYKÁRTYA

A digitális névjegykártya esetében valóban igaz a mondás, hogy nem a külső számít. Természetesen tervezhetsz a kártyádnak menő designt, megjeleníthetünk rajta fotót, logót, elérhetőségeket, de a nagy előnyét az egy mozdulattal történő névjegy továbbítás, névjegy mentés és a weboldalak, profiljaid betöltése fogják adni, így a részletes adatok feltüntetését mi a digitális névjegyre ajánljuk. 

 

Amennyiben nincs saját weboldalad, mi biztosítunk neked egy személyes webfelületet, ahová a kártyád linkelni fog, így lesz elérhető a digitális névjegyed. 

A névjegyed fizikai és digitális adattartalma nem kell, hogy megegyezzen. Az alábbi lehetőségeket kérheted mind a fizikai nyomtatott kártya, mind a digitális megjelenítés esetében.

mYdentification digitális névjkártya Joanne

MINIMAL &
ÁTLÁTHATÓ DESIGNELEMEK

Logó, cégnév

Általad tervezett vagy tőlünk választott design megjelenítése

Fotó

Név, titulus

TERVEZD MEG
KÁRTYÁD KÜLSEJÉT

mYdentification digitális névjkártya Joanne hátoldal

Elérhetőségeid, média profiljaid, önéletrajzod, weboldaladelérése chip, QR segítségével

Social media profilok

MILYEN ESETEKBEN VAN NAGY ELŐNYE EGY DIGITÁLIS NÉVJEGYNEK?

Networking

Ha gyakran szerzel új kapcsolatokat

Graduation Ceremony

Pályakezdő vagy

Final Sale

Értékesítő vagy

Couple Enjoying Outdoor _edited.png

...

Mingling

Szakmai rendezvényeken/kiállításokon veszel részt

Businessman and Businesswoman

Mert 2023 van!

Partnereink 

AXIÁL Kft

“Rendkívül elégedett vagyok a szolgáltatással, mindig kéznél van, gyors és könnyű a névjegymegosztás. Személyre szabható tartalommal és kinézetével különleges, elegáns benyomást nyújt a partnereink számára. Költséghatékonyabb és környezetbarátabb, mint a papíralapú névjegyek."

ALBA MILAGRO HUNGARY Kft

" Értékesítőként partnerszerzésnél jelentősen megkönnyíti a dolgom, nagyon kényelmes használni, gyorsan a tárgyra tudunk térni a bemutatkozás után."
bottom of page